Site Overlay

Kristin Saga

Vi hadde et flott møte med Sten! Han viste fra første stund hvor viktig det er med et tydelig kroppsspråk og å skape ro for hunden, og vi fikk umiddelbart tillit til han. Han så både oss og hunden vår og forstod raskt hva vi trengte. Bruk av varm humor var forløsende og skapte trygghet, og det var lett å se seg selv utenfra. Kombinasjonen av god samtale og praktiske øvelser var super! Vi har fått en treningsplan vi kan klare å følge og vi vet at han er der for oss. Og det ga håp å se hvor rolig hunden vår ble sammen med Sten. Det var akkurat dette vi trengte!

Copyright © 2024 . Din Hundskole. | Utviklet av Terrahost AS