Site Overlay

Privattrener (PT) pakke 2 Pris 3200 Kr

Har du utfordringer med å følge et helt kurs og trenger hjelp til å lære hunden ulike samarbeids øvelser? Da er privat-trener (PT) noe for deg. En privat-trener jobber ikke med større adferdsproblemer, men med innlæringsprosesser, riktig belønning av adferd og hvordan få samarbeids øvelsene til å fungere i variert miljø.

Vi avtaler hvor møtes og tilrettelegger treningen slik at du får de nødvendige verktøy til å lære hunden det som er viktig for deg.

Ønsker du å lære hunden en god innkalling, sitt og bli i møte med forstyrrelser eller en skikkelig god kontakt øvelse? Ta kontakt med en av våre Privat-trenere

Privattrener (PT) pakke 2:
5 timer = 3200,- inkl mva
Ved reise/oppmøte utenfor Sandefjord beregnes det tillegg på 700 kr pr time.

Vårt mål:

Vårt overordnede mål med jobben vår er at både hund og eier skal få en tillit til hverandre og etablere et felles språk som gir et grunnlag for god kommunikasjon i hverdagen.

Ettersom vi har etablert et team som hele tiden jobber kreativ, finner nye løsninger på ting og utfordrer gamle overbevisninger, så tar vi imot alle utfordringer med største ydmykhet og respekt. Vi forstår at alle hunder og mennesker er ulike og at vi må bruke all kunnskap og erfaring på en smart måte for å møte den enkelte hund sitt unike behov.

Copyright © 2021 . Din Hundskole. | Utviklet av Terrahost AS